Mijn zoon Emiel is niet bepaald gemotiveerd wanneer het aankomt op kleding. Ik moet hem echt meeslepen de winkels in. Enfin, dit keer was er dringende behoefte aan sokken. De meeste sokken zijn versleten met sporten. Dit keer wilde ik het anders doen. Webwinkelen gaat zo makkelijk tegenwoordig met voorlopers als Zalando en Wehkamp. Gratis verzending, kosteloos retourneren lange opzicht termijn. Misschien maar beter om helemaal niet de deur uit te gaan met Emiel maar gewoon vanuit gemak luie stoel sokken bestellen die kan hij dan testen thuis, ik bedoel hoeveel moeite is het om thuis de bestelde sokken te aanschouwen.

Enfin, tijdens mijn zoektocht kwam ik al snel uit op de website hemdvoorhem.nl. Zij hebben speciaal louter sokken alleen voor jongens en mannen. Alleen maar van top merken. Veel mensen die ik spreek andere moeders zijn erg te spreken over het merk Falke. Een sokken gigant uit Duitsland. Duitse kwaliteit sokken lijkt me prima. Als ze net zo sokken maken zoals ze auto’s maken daar, dan kan er weinig mis gaan. Qua model koos ik voor Airport Plus.

Ik wilde ook nog wat zogenaamde sneakersokken kopen voor mijn zoon. Die hebben ze ook bij hemdvoorhem.nl. In dit opzicht kocht ik de Falke Cool kick. Het uiterlijk maakt me niet uit want sneaker sokken zijn toch amper zichtbaar behalve thuis wanneer de schoenen uit zijn.

Cool Kick

Enfin, beide aankopen zijn reeds in huis. Ziet er goed uit. Emiel is blijk met zowel de Airport Plus sokken als de Cool kick dus ik heb beide een stuk of 4 paar extra besteld zodat we de komende jaren wel weer even vooruit kunnen qua sokken. Meeste paren koos ik voor zwart want dat is tijdloos maar voor de variatie ook wel wat antraciet en blauw. Enfin, gelukkig ging het winkelen met Emiel dit keer een stuk makkelijker.

Falke sokken: ultieme luxe voor je voeten

Falke sokken staan erom bekend om technologische ontwikkelen te combineren met de laatste mode. Behalve mooi en modieus zijn de sokken ook gemaakt met behulp van innovatieve technologie, zodat je niet knellen of drukken op de plaatsen waar je er last van krijgt, maar geven ze wel compressie om je te helpen om je uiterste te bereiken tijdens het gebruik.

Ergonomische sokken en compressiesokken zijn iets waar Falke om bekend staat. Dit zijn ideale sokken voor sporters. Falke maakt bijvoorbeeld sokken voor speciale doeleinden zoals wandelen, trekking, hardlopen en skiën, en heel specifieke sokken zoals voor trailrunning. Iedere sok is gemaakt met die sport in gedachten, zodat ze op de juiste manier van dienst kunnen zijn en geen last vormen. Want sokken lijken misschien een kleinigheidje, maar als je bijvoorbeeld lange afstanden hardloopt, weet je hoe belangrijk sokken kunnen zijn. Voor in de woonkamer thuis, vind ik de Sensitive Berlin een goede keuze.

Een ander hoogtepunt van Falke sneaker sokken is dat ze verschillende maten hebben in plaats van de standaard herenmaat en damesmaat waar we het allemaal mee zouden moeten doen. Door sokken op de juiste maat te kopen voorkom je ongemakken zoals blaren en schuurplekjes. Voor ultieme luxe voor je voeten heeft Falke echter ook de Luxury Line, waarbij de sokken speciaal aangepast worden aan jouw voeten.

Zelfs de panty’s van Falke zijn geen gewone panty’s. Door extra druk uit te oefenen op de kuiten en bovenbenen stimuleren de panty’s de aders en slagaders van de benen en worden dus de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat je benen verlicht en verkwikt aanvoelen, zelfs als je heel lang moet staan. Andere panty’s zijn ontwikkeld met een micro-massage effect, waardoor lymfatische punten gemasseerd worden en cellulitis beter aangepakt wordt dan met de vele crèmes die op de markt zijn.

Kortom, technologie speelt een belangrijke rol bij de sokken van Falke. Je zult een verschil merken als je jouw voeten een verwent met een paar. Ze masseren, verbeteren je loopstijl, voorkomen blessures en geven je extra energie. Of je nu urenlang moet staan tijdens het werk, of een betere tijd wilt halen bij de volgende marathon, Falke sokken kunnen een verschil uitmaken.