kapsalonDe coronakapsels zijn inmiddels verledentijd, al zouden sommigen toch hoognodig weer eens een bezoekje aan de kapper moeten brengen! Desondanks blijken veel kappers weinig aandacht te besteden aan de wensen en eisen van de klant; zodra de klant in de stoel zit, neem de kapper het over en is het afwachten tot welk eindresultaat hij of zij zal komen. Bij One Kappers kun je zo’n behandeling wel vergeten, want wij hebben onze behandeling zo vormgegeven dat jij en jouw lokken centraal staan! Niet langer hoef jij je zorgen te maken over scheef geknipte krullen of een ongelijke bob, want wij zullen allereerst met jou in gesprek gaan over jouw wensen en verwachtingen van je bezoek aan onze kapsalon in Delft

Hoe verloopt een behandeling bij One Kappers?

Ben je van plan om binnenkort weer eens langs de kapper te gaan, maar zie je op tegen een mogelijke tegenvaller? Daar hoef je je bij One Kappers geen zorgen over te maken! Onze behandelingen starten namelijk steevast met een gesprekje om te achterhalen wat jouw wensen en eisen zijn voor je nieuwe coupe. Pas als onze kappers in Delft precies begrijpen wat jij verwacht, zullen we je lokken wassen en knippen. Bovendien is het mogelijk om een aanvullende hoofdhuidmassage bij te boeken voor optimale ontspanning tijdens je bezoek! Na het wassen is het dan echt tijd om de schaar in je haar te zetten, gedurende welke de kapper nog geregeld zal controleren of alles naar wens verloopt. Ben je tevreden met het eindresultaat? Dan hopen je we snel weer terug te zien!

Kan ik gewoon binnenwandelen voor een afspraak?

Heb jij geen afspraak bij ons geboekt, maar zou je toch graag even op de bonnefooi langs willen komen? Zolang wij niet volgeboekt zijn, kunnen wij altijd een gaatje maken in de planning!