Over Mij

Ik ben Wendy, een jonge dame die heel veel interesse heeft in mode. Ik houd van mode en ben enthousiast om mijn ontdekking te delen met vrouwen overal die geïnteresseerd zijn om er op hun best uit te zien en te voelen in kleding die speciaal voor hen is gemaakt.

Mijn missie

Mijn missie is om vertrouwen te wekken door middel van mode. Ik ben van mening dat vertrouwen de basis is van een geweldige outfit, en er is niets mooier dan een vrouw die denkt dat ze zo is.

Wat betekend mode voor mij?

Mode moet je zien als een merk gericht op alle maten, leeftijden, etnische groepen, geslachten en seksuele oriëntaties. Ik ben van mening dat iedereen die van mode en schoonheid houdt, zich betrokken moet voelen en geïnspireerd moet zijn. Mode inspireert beautyliefhebbers en stelt hen in staat om nieuwe dingen uit te proberen, op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en trends, en om hun beste zelf te zijn.

Wie ben ik?

Ik ben geboren en getogen in Nederland, wat ik alleen noem omdat het zo’n impact had op de persoon die ik nu ben. Na mijn afstuderen aan Brooklyn College, begon ik meteen te werken in de mode-industrie, waar ik zoveel leerde over het bedrijf, zowel vanuit stijl als zakelijk perspectief. In 2010 vroeg mijn man, Keith (toen vriend) me over welke hobby ik gepassioneerd was en afgezien van het samenstellen van outfits, merchandising en het kopen en verkopen van dingen op eBay, realiseerde ik me dat ik geen goed antwoord had om hem te geven. Het was dat gesprek dat me ertoe bracht een blog te starten. Ik begon glorious ladies met niemand anders in gedachten dan ikzelf. De website is blijven groeien en is nu een bron voor dagelijkse inspiratie van mode en beauty tot lifestyle en thuis. Ik kijk ernaar uit om glorious ladies verder te laten groeien en onderweg inspiratie met je te delen. Aarzel niet om een briefje te plaatsen met vragen, opmerkingen of gewoon een hallo!

Wat kan je vinden op mijn website?

Op deze website behandel ik alles van trends, stijltips, schoonheidsadvies, ouderschap, wellness en nog veel meer door jouw brandende vragen te beantwoorden en stijl- en schoonheidsproblemen op te lossen. Het belangrijkste is dat ik niet bang ben om de dingen te bespreken waar we allemaal mee worstelen – zoals zelfrespect, lichaamsbeeld, moederschap, waar de perfecte lippenstift te vinden is, denim dat niet in de taille smoort en shapewear die werkt zonder de bloedsomloop af te snijden. Dus kijk eens rond, stel vragen en deel jouw mening, ik ben zo blij dat je hier bent!